Powered By Blogger

sâmbătă, 6 octombrie 2012

2 TIPOLOGII DE OAMENI


In lumea asta sunt 2 tipuri foarte bine definite de oameni: cei prosti si cei retardati! O sa luam pe rand cele doua tipologii si o sa le descriu concret.
PROSTUL:
El este un om simplu,de la care nu ai pretentii. Stii ca e prost si nu te complici prea mult cu el...ca e prost. Totusi prostul se complica cu tine. Si cand un prost se complica cu tine e de rau. E fix ca si cand nu vrei sa futi o grasa slinoasa cu herpes la cur,dar ea incepe sa te suga. Un prost niciodata nu va recunoaste ca e prost. Din contra: daca ai o parere diferita de a lui(daca aveti pareri comune inseamna ca si tu esti prost) va face tot posibilu sa isi impuna parerea in fata ta. Daca nu va reusii cu argumentele lui expirate si cliseice va veni cu exemple “cum ba sa nu-ti placa tribalele? Toata lumea are tribale! Adica ce? Toata lumea e proasta si tu esti destept?”
Prostul mereu va incerca sa para mai mult decat e. Daca tu asculti Pink Floyd si el Vasile Necunoscutu’ va spune ca “am ascultat ba si io pa satanistii astia da’ nu mi-a placut.. e plin de dedicatii si solo-percutia si tipat dala de parca strangi pisici de coaie. Vasile Necunoscutu’ e baza ba. Sa auzi ce vocalize face”.

Astia dragii mei,sunt prostii. Nu puteti scapa de ei,dar puteti sa le dati pumni in ficati pana borasc sange. E cam singura rezolvare decenta a problemei.

RETARDATUL:
Retardatul e un lucru bun pentru societate. Are pareri si opinii total diferite despre tot,isi bate pula de toata lumea desi pe multi chiar ii respecta. Pe un retardat mereu il vrei langa tine. Stii ca el va spune ceea ce tu nu vrei sau nu ai curaj. retardatul e echivalentul clovnului caruia inima ii plange si gura ii zambeste. Te face sa razi si sa uiti de supararile tale chiar daca el e de 10 ori N ori mai suparat decat tine. Un retardat mereu va recunoaste ca este retardat si partea buna e ca nu-l deranjeaza asta si nu iti trage un pumn in pizda daca ii zici.

Retardatul mereu va stii sa-ti recomande ceva mai bun. Daca tu vrei un I-phone el iti recomada un S3. Daca vrei cognac,el iti recomanda vodka. Daca asculti Curist-R...ei bine...si Limbi-n Park daca iti recomanda tot e mai bine... de fapt nimic nu e mai nasol decat Curist-R,nici macar manelele pentru ca sunt pe aceeasi treapta. Ma rog...ati inteles voi.

Asta este tipologia unui retardat. Tineti-l langa voi daca il aveti. Daca nu il aveti cautati-l si pastrati-l. Nu va fi greu sa gasiti unu. Doar v-am explicat tipologia comportamentala.

Sper ca v-a fost de ajutor ghidul meu. Nu am inclus si oamenii normali aici pentru ca nu am ce sa zic de ei. Daca nu va regasiti in ce am zis sunteti normali. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu