Powered By Blogger

marți, 9 octombrie 2012


GHID PENTRU CAUTAT CALDURICA:
Este foarte bine sa iti gasesti sufletul pereche si totodata sanatos din punct de vedere sexual. Este minunat sa ai futai regulat doar pentru ca existi. Te scapa de efortul de a minti pizde bete si de a te chinui sa le bagi in pat. Totusi, in calitate de  centaur omnipotent auriu ai si tu o demnitate si demnitatea ta iti zice ca ar fi tare sa mai cotrobai si in alta scorbura. Aici intervine cea mai mare dilema: Cu cine?
1)Trebuie sa stiti despre importanta numelui. Este foarte important sa NU stie cum te cheama. Daca esti destul de inspirat sa inventezi un nume plauzibil e si mai bine.
2)Atat timp cat se ridica la standardele tale e minunat. Problema aici intervine doar daca se ridica si la standardele lui Gica Rupficatiintine, culturistu’ cat dulapu’ de la tara si cu un I.Q. cat numaru’ de la pantof. In situatia asta iti cauti o alta meduza dornica sa fie dezmortita. Si de preferat una fara Gica Rupficatiintine dupa ea.
3)Daca e si beata asta te va scuti de o parte semnificativa din efort. Nu va trebui sa aiba logica sau credibilitate ce vorbe dulci ii scuipi in ureche. Trebuie doar sa sune bine. Daca suna destul de bine incat s-o ude ca un tun de apa poti fii sigur ca ii bagi viezurele in vizuina.
4)Daca esti urat ai belit pula. Serios ai belit pula....literalmente ai BELIT PULA! Sa definesc urat? Genul ala de om caruia atunci cand era mic, ma-sa se punea in fata oglinzii cand vroia sa se uite si ii zicea ca arata bine. Daca esti urat io zic sa te multumesti cu muierea pe care o ai si sa nu mai cauti altceva. Oricum esti nesimtit de norocos.
5)Si cea mai importanta regula;regula de aur;cea mai regula dintre reguli: fiti atenti la cati ani are! Nu te lua dupa cum arata sau daca e imbracata in ciuda pulii sau daca pe facebook , la varsta scrie ca-i nascuta in ’90! CERE-I BULETINU’ si verifica tu atent sa fii sigur! Cand ajungi la concluzia ca are peste 17 ani e buna. Poti sa treci la treaba.

Acum ca v-am zis ce trebuie sa vanati pentru a schimba lacasul pulii,puteti sa treceti la treaba! Fir intins la gasit caldurica si astept feedbackuri la supercvaflac@yahoo.com sau pe facebook la http://www.facebook.com/george.ceapa.degerata.

Un comentariu: