Powered By Blogger

miercuri, 2 ianuarie 2013

N-am mai scris de mult ca nu am mai avut ce si nu imi place sa mananc cacat aiurea, dar azi am renascut! Mi-am regasit toata ura reprimata.
motiv de violat mame denaturate
(trecand peste gusturile mele muzicale superbe)
Copchila asta are 13 ani. Nu zic ca io nu beam ca ultimu servitor la 13 ani, dar nu imi faceam poze. Sau daca prin absurd „imi erau facute poze impotriva vointei mele” (pe sistemu: „fa-mi ba o poza, da' sa para ca nu stiu” ) nu le aratam la jdemii de persoane obscure si sinistre pe care ma prefaceam ca le cunosc.
Acum sa va explic si de ce sunt asa de pornit:
  • generatia asta se presupune ca o sa ne plateasca pensia.
  • asta o sa fie mama copiilor vre-unui nefericit neinformat. Cum pula mea sa fie asta mama ?! Eu n-as avea incredere sa-i dau o piatra sa aiba grija de ea, d-apoi progenitura mea de semi-zeu omnipotent auriu acoperit de aura de testosteron.
  • judecand dupa atitudinea cu care bea vodka aia de foarte-proasta calitate, probabil stie sa suga maduva spinarii prin pula cu lejeritate.
Si trecand peste parerile mele pur personale si subiective - aici e totodata vina familiei cat si a societatii. Ea saraca nu are nici o vina ca ma-sa nu a avut grija de educatia ei si in loc s-o bata cu lantu ud si ruginit cand o vedea ca se baleste gretos cu vre-un darlau cu 10 ani mai mare a inCURajat-o sa suga tot ce e cilindric si depaseste in centimetri varsta ei.
Societatea incurajeaza mentalitatea de curva, deci saraca copchila a ajuns la concluzia ca numai asa se poate realiza: deschide gura si permite accesul obiectelor cu dimensiunile optime pentru o trecere insesizabil fortata.
Si pentru ca vreau sa schimb ceva in bine si imi pasa de voi, muritorii de rand, sunt gata sa emigrez pana ce voi constientizati greseala si reparati totul. Daca eram intelectual la nivelul promovat de voi prin diferiti colorati si femei de plastic, nu numai ca nu va ziceam nimic, dar eram si deacord cu asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu