Powered By Blogger

joi, 25 octombrie 2012


Alta personalitate:
De ceva timp incoace am constatat ca imi mai dezvolt inca o personalitate. E de rau? Io zic ca nu! Adica serios...ce-i rau in a avea inca un prieten imaginar care ghici ce? Sunt to eu. Pot sa ma consider foarte sociabil daca am multi prieteni imaginari? Ar trebui sa existe un fel de Feisbuc for imaginary friends.
Hai sa va zic ce-i cu nou EU: partea cea mai agresiva si violenta a mea a inceput sa iasa la iveala. Nu stiu cum si de ce, dar El e total diferit. Nici nu stiam ca-l am. E ca si cand imi descopar un al treilea coi. Ieri nu era...acum e. De unde? De ce? Nu conteaza! Ma bucur de el. Brusc imi doresc sa ies pe strada cu un topor cu lama tocita si sa omor oameni random. Motivu' poate fi ca ma deranjeaza sunetul pe care il produc unghiile lui de la picioare cand cresc. De ce penis de iepuras-panda bolnav de tuberculoza nu are el unghiile taiate?! Cred ca m-ar incanta mai mult cum toporu' cu lama tocita precum pizda de actrita pornache ii sparge teasta.
Cum sa-mi numesc ast nou tavaras? Samuel L. Poney..e un nume de mamafutator, dar parca nu il caracterizeaza pe deplin. Belzebuci e un nume foarte agresiv ce arata pasiunile lui: morte prin chiuri si buciuri, dar mi se pare neserios. Nu merge la scandal sa zici: „baeeeiii...io sunt frate cu Belzebuci! Te violeaza asta doua numere ca dupa o sa-ti placa si dupa te omoara in chinuri groaznice!”. E aiurea. Dar cum suna Liopleurodonov? Eee!!! Asta e baza. Te duce cu gandu' la un rus cu par pe piept, duhnind a vodka si transpiratie, cu pula mare si noduroasa ce te faca sa-ti placa violu' !
Acum ca v-am facut cunostinta cu noul EU, cine se ofera pentru viol de calitate ce include si scotch? Si super oferta, senzational, nemaivazut, in exclusivitate, pa sistem turbo, la un viol primesti unu CADO! Numai acum! Oferta limitata in limita stocului disponibi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu